Kruikenzak

Er zijn geen producten die overeen komen met deze selectie

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent?

Nieuwe producten

Kruikenzak

Kruikenzak voor uw baby- of kinderkamer

Als baby’s net geboren zijn kunnen ze hun eigen lichaamstemperatuur nog niet regelen. In de winter is het slim om gebruik te maken van een kruik. Een kruik is een heetwaterzak die er voor zorgt dat er warmte in het bed is zodra het koud is.

Een kruik moet u vullen met heet water en vervolgens goed afsluiten. Er zijn veel verschillende soorten kruiken. De meeste kruiken zijn gemaakt van pvc, rubber of een andere hittebestendige kunststof. Een kruik zorgt er dus voor dat uw baby altijd kan slapen in een opgewarmd bedje. Een kruik moet u nooit dichtbij uw baby liggen, dit vergroot alleen maar de kans op verbranding. Controleer voordat u uw kruik gaat gebruiken of hij lek is, een paar keer flink schudden is voldoende.

Kruikenzakken komen net als kruiken, in verschillende soorten en maten voor. Ze worden van verschillende stoffen gemaakt, van katoen tot badstof. Er zijn ook verschillende merken die kruikenzakken maken. Merken zoals Koeka, Anel en Bébé-Jou hebben een ruim aanbod aan kruikenzakken. U kunt gaan voor een neutrale kleur, maar er zijn ook kruikenzakken met leuke plaatjes op afgebeeld. Bij BabyAndKidsplanet.nl kunt u nu zelf ook kijken of er een kruikenzak bij zit die bij u past.