Knuffeldoekje

Er zijn geen producten die overeen komen met deze selectie

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent?

Nieuwe producten

Knuffeldoekje

Baby knuffeldoekje

Wilt u uw kindje een knuffel geven die groot genoeg is voor hem of haar om vast te houden? Dan wordt het misschien tijd dat u gaat denken aan een knuffeldoekje. Dit zijn zachte doekjes met een kleine knuffel van een bekend karakter zoals: een Nijntje knuffeldoekje of Bumba knuffeldoekje. Dit zijn vrolijke en lieve karakters die uw baby op latere leeftijd weer zal herkennen. De kleuren die wij aanbieden zijn:

  • Grijs knuffeldoekje
  • Geel knuffeldoekje

Baby knuffeldoekje karakters

Zoals al eerder aangegeven zijn de knuffeldoekjes verkrijgbaar in verschillende karakters. Dit zijn speciale kinderkarakters die meer baby of kinderartikelen maken.

Nijntje knuffeldoekje

Nijntje is misschien wel het bekendste babykarakter van Nederland. Nijntje is bekend van de boeken van dick bruna, haar eigen televisie serie, een eigen bioscoopfilm en natuurlijk baby- en kinderartikelen. Op Babyandkidsplanet.nl bieden ze u een grote collectie aan Nijntje babykamer artikelen waaronder dit mooie Nijntje knuffeldoekje.

Bumba knuffeldoekje

Bumba is een bekend kinderkarakter uit Duitsland. Het is een clown die samen met zijn vriendjes leerzame avonturen beleeft in het Circus. Het Bumba knuffeldoekje is vrolijk geel van kleur en heeft de romp van Bumba in het midden. Op Babyandkidsplanet.nl vind u nog meer baby- en kinderartikelen van Bumba.

Voor meer babyartikelen en knuffels kan u misschien ook eens een kijkje nemen op Bedbad.nl