Hoofdkussen

Er zijn geen producten die overeen komen met deze selectie

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent?

Nieuwe producten

Hoofdkussen

Cinderella hoofdkussen

Bent u opzoek naar een nieuw hoofdkussen voor uzelf of familie? Dan bent u bij Babyandkidsplanet.nl op het juiste adres. Wij hebben geen ruim assortiment aan hoofdkussens maar wel van hoge kwaliteit. Het merk dat Babyandkidsplanet.nl u aanbieden is Cinderella. Dit merk Heeft al jaren ervaring op het gebied van beddengoed. De verschillende modellen die Cinderella aanbied zijn:

  • Cinderella Classic hoofdkussen
  • Cinderella Blues hoofdkussen
  • Cinderella Soul hoofdkussen
  • Cinderella Bioactive hoofdkussen

Verder op deze pagina worden deze artikelen per stuk extra toegelicht.

Cinderella Classic hoofdkussen

Dit hoofdkussen van Cinderella wordt gezien als de normale variant. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar dit zorgt ervoor dat u altijd een fris kussen kan gebruiken. Het kussen heeft een afmeting van 60x70 cm. Het Cinderella Classic hoofdkussen is gevuld met 100% synthetische bolletjes. Door deze synthetische bolletjes neemt het kussen de vorm van uw hoofd aan voor extra comfort.

Cinderella Blues hoofdkussen

Dit hoofdkussen heeft een Ecodown vulling, dit geeft de voordelen van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch materiaal. Dit kussen is anti-allergeen, wasbaar en trommeldrogen op 60°C. Het Cinderella Blues hoofdkussen heeft een afmeting van 60x70cm en is gevuld met 100% Ecodown vezels.

Cinderella Soul hoofdkussen

Het hoofdkussen is gevuld met 85 % wit ganzendons en 15 % witte ganzenveertjes (conform Europese Norm 12934). Hij heeft een afmeting van 60x70 cm en is niet wasbaar. Het is een zeer comfortabel kussen met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Cinderella Bioactive hoofdkussen

Dit is een volledig biologisch hoofdkussen met een Trevira Bioactive synthetische vulling. Het Cinderella Bioactive hoofdkussen is continue anti-bacterieel, anti-huisstofmijt en anti-schimmel. Hierdoor weet u zeker dat u op een schoon kussen slaapt. Het kussen heeft een afmeting van 60x70 cm.