Hoofdbeschermer

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Hoofdbeschermers

Hoofdbeschermer voor ledikant

Uw kindje beweegt veel in zijn slaap en kan zich dan stoten aan de zijkanten van zijn ledikant. Daarom bied Babyandkidsplanet.nl een hoofdbeschermer aan die uw baby beschermt. Deze kunt u vastmaken aan de houten spijlen van uw baby’s ledikant. Hierdoor zal uw kindje ook in zijn slaap goed beschermt zijn. Een hoofdbeschermer is niet alleen praktisch, maar kan ook een mooie extra toevoeging geven aan de kinderkamer.

Hoofdbeschermer thema’s

De hoofdbeschermers van Babyandkidsplanet.nl zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en kleuren. Zo zijn er hoofdbeschermers met bekende karakters zoals Winnie the Pooh en Nijntje. Deze zal uw baby op latere leeftijd of misschien zelfs al direct herkennen. De hoofdbeschermer thema’s die wij aanbieden zijn:

Buiten deze mooie hoofdbeschermers om zijn er ook met een mooi patroon.  Zo hebben we patronen met stippen, ruitjes en sterretjes.

Hoofdbeschermer formaat

Ledikanten hebben over het algemeen een vaste maat, toch zijn er normale hoofdbeschermerskleine hoofdkussens en bed bumpers. Deze bed bumpers zijn universeel en zijn ook in een wieg of junior bed te gebruiken. De kleine hoofdbeschermers zijn bedoeld voor de achterzijde van het ledikant. Hierdoor kan uw kindje er niet met zijn benen uit aan de achterzijde van het ledikant.