Hemel

Er zijn geen producten die overeen komen met deze selectie

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent?

Nieuwe producten

Bedhemels

Kinderkamer bedhemels

Een bedhemel is een leuk decoratie item voor uw kindje of baby. Hij past zowel leuk op een wieg, ledikant en eenpersoonsbed. De bedhemel kan uw kindje rust geven, omdat hij dan in zijn eigen ruimte zit. Ook kan het helpen tegen muggen en andere beestjes. Met een bedhemel zal uw kindje zich dus veiliger voelen en de kamer mooier vinden.

Verschillende bedhemels

Op Babyandkidsplanet.nl hebben we veel verschillende bedhemels. Zo zijn er veel verschillende karakters, hier ziet u ze op een rijtje:

Deze thema’s zal uw kindje direct herkennen en dat zal hem of haar een vertrouwd gevoel geven. Al de bedhemels worden geleverd zonder piekstokstang. Deze kunt u er echter wel bij bestellen door HIER te klikken. Hier kunt u gemakkelijk uw bedhemel aan bevestigen.

Bedhemel kleuren

De Bedhemels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die verschillen van neutraal wit tot lime of roze. Hier ziet u alle kleuren op een rijtje:

Door dit assortiment aan kleuren is er altijd wel een kleur bij die bij de inrichting van uw baby of kinderkamer past. Verschillende van deze kleuren inclusief het thema zijn goed te combineren met de babyartikelen van Bébé-Jou.