Dekbedovertrek

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 142

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 142

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinder dekbedovertrek

Eenpersoons-dekbedovertrekken met Disney thema’s en patronen

Voor kinderen zijn er veel verschillende soorten eenpersoons-dekbedovertrekken. De een heeft een leuk karakter van zijn of haar favoriete Disney film, maar er zijn ook eenpersoons-dekbedovertrekken met hippe patronen of klassieke uitstraling. Door dit grote aanbod aan eenpersoons-dekbedovertrek thema’s  is er voor ieder kindje wel een geschikt dekbedovertrek te vinden.

Eenpersoons-dekbedovertrek merken

De verschillende soorten thema’s komen natuurlijk van verschillende soorten merken. De merken die wij u aanbieden hebben al jaren ervaring met kinder- en babydekbedovertrekken. De eenpersoons-dekbedovertrekken zijn van de merken;

Eenpersoons-dekbedovertrek kleuren

Ieder thema heeft ook zo zijn eigen kleuren, zo zijn er merken en thema’s met neutrale kleuren zoals zwart en wit. Er zijn ook thema’s en merken die het wat bonter maken en hele vrolijke dekbedovertrekken maken. In deze vrolijke drukke dekbedovertrekken zitten vaak de Disney karakters. Hierin komt altijd veel kleur terug die een baby themakamer een extra vrolijke uitstraling geven.  De kleur van een eenpersoons-dekbedovertrek in uw kinderkamer kan een grote rol spelen op het gebied van sfeer. U kunt kiezen voor rustige en lichte kleuren voor de wat jongere kindjes en voor de wat oudere kinderen is het mogelijk om wat drukkere en fellere kleuren te gebruiken voor een vrolijke uitstraling.

 

TIP: Voor meer eenpersoons-dekbedovertrekken kunt u ook eens kijken op www.Bedbad.nl.