Dekbed

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Dekbed

Dekbed maten

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen. Natuurlijk komt daar een goed dekbed bij kijken. Er zijn veel verschillende dekbedden. Zo hebt u ze speciaal voor de warmere dagen en voor de koudere dagen. Hoe meer vulling er in een dekbed zit, hoe warmer. Als u het gauw koud heeft is het misschien verstandig om een 4-seizoenen dekbed te nemen, deze past zichzelf aan de temperatuur aan. Dekbedden komen natuurlijk ook in verschillende maten, namelijk:

  • 140 x 200 cm
  • 140 x 220 cm
  • 200 x 200 cm
  • 240 x 200 cm
  • 240 x 220 cm

Bent u nou allergisch? Geen probleem! Er zijn ook dekbedden die geschikt zijn voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt, bacteriën en schimmels. Dekbedden worden van verschillende materialen gemaakt. Er zijn dekbedden die gemaakt zijn van perkaline katoen maar ook van dons. Er bestaan ook dekbedden die gemaakt zijn van polyester.

Merken zoals Cinderella, Jollein en JLN Kids hebben een mooi assortiment aan dekbedden. Zo vindt u bij Cinderella de Bioactive dekbed, dat geschikt is voor allergische mensen. Bij JLN Kids vindt u kinderdekbedden, zowel 4-seizoenen als enkele. Jollein dekbedden beschikken over een zogeheten ‘’Kotex-label’’. Deze label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens. Kijk nu snel verder of er een dekbed voor u bij zit.