over babyandkidsplanet.nl

Zoals de naam al doet vermoeden kunt u op babyandkidsplanet voor al uw baby, peuter, kleuter en kinder artikelen terecht. U vindt er onder andere bedtextiel, badtextiel, verzorgingsartikelen, kleding, woonaccessoires, speelgoed, fotoalbums, CD’s en DVD’s. Ook heeft babyandkidsplanet.nl speciaal voor uw kind een organic textiel lijn in haar assortiment opgenomen. Mocht u op zoek zijn naar een leuk (kraam)cadeau of informatie? Ook dan bent u bij babyandkidsplanet.nl aan het juiste adres.

Op babyandkidsplanet.nl vindt u namelijk een database informatie met allerlei uiteenlopende aspecten met betrekking tot het krijgen, verzorgen, opvoeden e.d. van een kind. Door middel van actieve informatie uitwisselingen hopen wij deze database goed up to date te houden. U bent dan ook meer dan welkom om suggesties en opmerkingen achter te laten.

Naast het aanbod leuke artikelen en interessante informatie heeft babyandkidsplanet ook nog andere voordelen. De tevredenheid van de klant staat altijd voorop. Wij staan dan ook altijd voor u klaar bij vragen, het verstrekken van (product)informatie of eventuele problemen. Mocht het product onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, dan krijgt u altijd zonder problemen het geld terug. Om het voor u gemakkelijk te maken biedt babyandkidsplanet diverse betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, creditcard, vooruitbetaling en rembours. Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij besteding vanaf € 50,-.