veiligheid & gezondheid

Accessoires

Accessoires
meer

Hekje

Hekje
meer
 

VEILIGHEID & GEZONDHEID

Baby en kinder veiligheid

Als er ook maar iets belangrijk is, is het wel de gezondheid van uw kind. Niemand wil een ziek of gewond kind! Zorg er daarom voor dat uw kind altijd veilig is waar u ook bent. Of u nu onderweg bent naar opa en oma met de auto, of uw kind nou ligt te slapen in zijn of haar eigen bedje of gewoon op bij u op schoot zit. Baby and kids planet biedt handige accesoires en artikelen om ervoor te zorgen dat uw kind in en rondom huis veilig is.

GEZONDHEID EN VEILIGHEID VOOROP!

Met de producten van onder andere safety 1st en jollein is uw kind veilig in het huis en in de auto.

Als er ook maar iets belangrijk is, is het wel de gezondheid van uw kind. Niemand wil een ziek of gewond kind! Zorg er daarom voor dat uw kind altijd veilig is waar u ook bent. Of u nu onderweg bent naar opa en oma met de auto, of uw kind nou ligt te slapen in zijn of haar eigen bedje of gewoon op bij u op schoot zit. Babyandkidsplanet.nl biedt handige accessoires en artikelen om ervoor te zorgen dat uw kind in en rondom huis veilig is.

Met de producten van onder andere Safety 1st en Babidéal is uw kind veilig in het huis en in de auto.

Safety 1st

Safety 1st heeft allerlei veiligheidshekjes en accessoires zodat uw kind in de auto en thuis erg veilig is. De accessoires van Safety 1st zijn bijvoorbeeld ladestoppers en hoekbeschermers. Deze producten zijn allemaal makkelijk te verkrijgen.

Babidéal

Het merk Babidéal heeft kinderwagens die erg veilig zijn voor uw kind. Deze kinderwagens bieden bescherming voor zijdelingse shocks en extra bescherming ter hoogte van het hoofd. De kinderwagens van Babidéal zijn ook voorzien van een boodschappenmand, een dekzeil, een regenhoes en een comfortabel blad met bekerhouder.