Decofun

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Decofun kinderkamer decoratie

Bekende kinderkamer decoratie 

Decofun is een merk dat een breed assortiment aan kinderkameraankleding heeft. Het assortiment van Decofun bestaat uit dekbedovertrekken, canvasblokken, lampen, gordijnen en muurdecoratie. Op het brede assortiment na kent Decofun ook veel verschillende thema’s voor de kinderkamer. Zo hebt u de thema’s van Disney, Hello Kitty, Winnie the Pooh, Spiderman, Zizazou en veel nog meer. Er zijn een boel thema’s aanwezig en die worden weer verdeeld onder jongens –en meisjes thema’s. Er zijn natuurlijk ook thema’s voor zowel jongens als meisjes. Alle thema’s hebben veel artikelen die een kamer helemaal kunnen omtoveren tot de ultieme kinderkamer.

Decofun jongens themakamer

De thema’s voor jongens bestaan voornamelijk uit Disney Cars, Spiderman, Mickey Mouse en Toy Story. Stoere foamdecoratie van Cars en Spiderman die de hele sfeer meteen veranderen in de kinderkamer. Natuurlijk maken de kapstokken en hanglampen de kamer compleet. Met de Mickey Mouse thema komt uw kind gelijk in de vrolijke wereld van Disney. Bij Toy Story heeft Decofun leuke maxistickers en behangrollen met Buzz Lightyear en Woody Pride.

Decofun meisjes themakamer

De thema’s voor meisjes bestaan uit Disney Fairies, Disney Princess, Minnie Mouse en Hello Kitty. Dit zijn leuke muurstickers van Tinkerbell en haar vriendinnetjes die de kinderkamer compleet veranderen in de prachtige wereld van feeën. Decofun heeft ook kinderkameraankleding van Disney Princess. Met deze leuke canvas blokken en plexispiegels voelt het alsof meisjes gelijk in een sprookjeswereld belanden. Of maak uw kinderkamer helemaal roze met Hello Kitty figuren van Decofun. Bij Babyandkidsplanet.nl hebben wij een breed assortiment aan alle Decofun thema’s. Kijk snel of u iets leuks ziet om de kinderkamer meer sfeer mee te geven.