Baby Art

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Baby Art 

Baby art geboorte geschenk

Met de doe-het-zelf pakketten van Baby Art kunt u als trotse ouder op een eenvoudige en snelle manier een afdrukje maken van uw baby’s handje, voetje of zelfs van uw zwangere buik. Zo heeft u voor altijd een dierbare herinnering van deze speciale periode. De Baby Art producten zijn 100% veilig voor u en uw baby’s huid. Wilt u een persoonlijk en origineel cadeau geven? Dan zijn de producten van Baby Art een zeer goede keus.

Baby Art print & Baby Art first year kit

Er zijn verschillende Baby Art artikelen verkrijgbaar bij babyandkidsplanet.nl. De Baby Art print bestaat uit een lijstje waar u een foto van uw kind samen met de afdruk van het voetje of handje in kan bewaren. De Baby Art first year kit bestaat uit een lijst waarin u 12 foto’s van uw baby kan plaatsen van haar of zijn eerste jaar, samen met de afdruk van het voetje of handje. De Baby Art hand & footprint bestaat uit een lijstje met de foto van uw kind en de afdruk van zowel het handje en het voetje. De fotolijstjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, naturel en taupe.

Baby Art kitdeluxe & Baby Art 3d print

Met de Baby Art kit kunt u op een snelle en eenvoudige manier een perfecte afdruk maken van uw baby's handje of voetje. U kunt ook voor de Baby Art kit Deluxe kiezen. U kunt dan een afdruk maken van zowel uw baby’s handje als voetje. De Baby Art 3D print is ook zeer eenvoudig in gebruik. U Neemt het zachte, kant en klare afdrukmateriaal in uw handen, drukt het babyhandje of voetje erin, u vult het op met de Baby Art gips en uw afdrukje in 3D is klaar. De Baby Art 3d print is verkrijgbaar in de kleuren wit, naturel, taupe en zwart.

Baby Art fotoalbum

De Baby Art fotoalbum kit bevat een luxueuze fotoalbum van hoogwaardige kwaliteit, een volledige stempelset en 2 stempel kussens (blauw en roze). Op de eerste pagina van het fotoalbum kunt u de eerste echo van uw baby plaatsen. U kunt ook op een makkelijke manier een inkt afdruk maken van uw baby's handjes en voetjes. Met de inbegrepen stempelset kunt u de naam en geboorte datum van uw baby op de voorpagina stempelen. Het fotoalbum bevat 30 pagina’s en het formaat is 30 x 30 cm.

Baby Art magic kit, Baby Art keepsake & Baby Art belly kit

Wilt u liever een herinnering die u ook kunt opbergen? Dan is de Baby Art magic kit echt iets voor u. U kunt het handje of voetje van uw kindje afdrukken, laten drogen en in het doosje bewaren. Met de Baby Art Keepsake kunt u een afdruk maken van het handje of voetje en bijvoorbeeld voor het raam hangen. Tot slot heeft Baby Art nog de Baby Art belly kit. Zo kunt een gipsafdruk maken van uw zwangere buik