Anel

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Anel Babykamer decoratie

Ontdek de mooiste kinderkamer decoratie

Wilt u een mooie baby themakamer? Dan zit u bij babyandkidsplanet.nl aan het goede adres. Anel is gespecialiseerd in verschillende artikelen die voor een perfecte baby themakamer zorgen. De artikelen zoals gordijnen, aankleedhoezen, hanglampen, hemeltjes, slaapzaken, dekentjes, spreien en velen anderen zijn allemaal leuk met elkaar te combineren om zo een mooie themakamer te krijgen. Anel heeft verschillende licenties waardoor ze toegestaan zijn om figuren van bijvoorbeeld Disney en Nijntje terug te laten komen in hun producten. Zo kunt u de leukste baby themakamers creëren. Babykamers met thema’s  zoals Upside-down Tigger, Silly  Pooh, Little Mice, Slaapbeer, Dinky Zebra, en velen anderen.

Anel historie

Anel bv is een familiebedrijf dat in 1975 in Amsterdam is opgericht. In 1996 is het bedrijf verhuisd naar Lelystad waar ze vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn. Ze zijn begonnen als fabrikant van ledikantlakentjes en –sloopjes en hebben zich ontwikkeld tot topleveranciers van aankledingen van themakamers.

Anels unieke ontwerp

De artikelen van Anel worden met grote zorg in Nederland ontworpen en geproduceerd. Kwaliteit en veiligheid van de artikelen is voor hun de nummer 1 prioriteit. Dat kunt u terug zien in de collecties van Anel. Voor de veiligheid van de producten van Anel hebben zij het Safety-Vent® systeem ontwikkelt. Kijk in onze webshop verder om zo een baby themakamer te kunnen maken voor uw kind.