wonen

Accessoires

Accessoires
meer

Behang

Behang
meer

Decoratie

Decoratie
meer

Gordijnen

Gordijnen
meer

Kindermeubelen

Kindermeubelen
meer

Verlichting

Verlichting
meer

Vloerkleed

Vloerkleed
meer
 

WOON ACCESSOIRES

kinder- en babykamer accessoires

Bij het krijgen of hebben van een kind is de huiskamer meestal anders ingericht dan een huis zonder kinderen. De box zet je niet boven neer, niet alleen omdat het veiliger is, maar ook omdat het praktischer is. Ieder huis is anders ingericht en iedereen heeft een andere smaak. Daarom biedt baby and kids planet u een overzicht van niet alleen handige producten maar ook mooie producten.

EEN KINDERSTOEL, NIET ALLEEN PRAKTISCH MAAR OOK NOG EENS MOOI!

Hou de uitstraling van uw huiskamer zoals u het wil. Past een fel gekleurde plastic kinderstoel beter dan een houten, dan is dat geen probleem. Maar niet alleen kinderstoelen hebben wij in verschillende soorten, ook speel tafeltjes, kussens, opbergkisten, zitzakken.

MEER DAN ALLEEN MEUBELS

Wilt u uw buggy netjes op kunnen hangen in uw gang, uw muur opnieuw behangen, andere gordijnen, stickers voor op de muur, deur of bed. U vindt het allemaal op de wonen pagina. Met de ophangsysteem van Bugg Up kunt u uw kinderwagen gemakkelijk ophangen. De ophangsysteem is ontworpen dat de meeste kinderwagens opgehangen kunnen worden. De Bugg Up wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Voor de jongere kinderen is er van het merk Hoppop een leuke/veilige speelmat. Op deze mat kan uw kind knutselen en met zijn speelgoedvoertuigen spelen. Deze speelmat kunt u uiteraard gemakkelijk kwijt in de huiskamer. De producten die wij hebben bij babyandkidsplanet.nl zijn onder andere: